tentang Kami

q.anttum téhnologi

 Ningbo Gemcharm Mechanical & Eléktro Tech Co., Ltd. mangrupa perusahaan inovatif integral tina R & D, produksi jeung penjualan. Produksi rolling panto jepret nu dikembangkeun ku parusahaan urang teh alat manufaktur calakan sarta pamakéan domestik calakan, tur Gemcharm nyaeta committed kana falsafah bisnis tina "Ka nyieun nilai kanggo perusahaan, nepi ka nyieun mangpaat keur karyawan, tur janten jawab masyarakat ".We bade nyieun brilliance anyar jeung ngahontal impian anyar.

produk

produk

  • GCM-701

    ", Kapamimpinan teknis integritas-berorientasi, kualitas alus teuing, layanan pang luhur" Salaku alat kasalametan motor, eta bisa méré panangtayungan kaamanan pikeun jalma jeung halangan basa aranjeunna keur ngalirkeun handapeun panto. Ieu perlu cooperate kalawan set ieu kontrol system.It listrik bisa nyadiakeun sinar infra red pikeun ngadeteksi halangan handapeun panto, ngeureunkeun jeung ngabalikeun luhur pikeun mastikeun kasalametan panto na awak mun eta ngalir ka handap. (Dirarancang kalawan lampu halimunan, dumasar kana Test Standar UL Kasalametan spésifikasi Amérika Sarikat)
    GCM-701
  • kotak kontrol

    setting konci tunggal, sareng fungsi timer learning jeung penampilan anyar, dihasilkeun ku pilem ipis, eta Gampang beroperasi .It urang Cocog jeung maké di imah. "Integritas-berorientasi, kapamimpinan teknis, kualitas alus teuing, layanan pang luhur"
    kotak kontrol
  • -20190903-141926

    ", Kapamimpinan teknis integritas-berorientasi, kualitas alus teuing, layanan pang luhur" Salaku alat kasalametan motor, eta bisa méré panangtayungan kaamanan pikeun jalma jeung halangan basa aranjeunna keur ngalirkeun handapeun panto. Ieu perlu cooperate kalawan set ieu kontrol system.It listrik bisa nyadiakeun sinar infra red pikeun ngadeteksi halangan handapeun panto, ngeureunkeun jeung ngabalikeun luhur pikeun mastikeun kasalametan panto na awak mun eta ngalir ka handap. (Dirarancang kalawan lampu halimunan, dumasar kana Test Standar UL Kasalametan spésifikasi Amérika Sarikat).
    -20190903-141926
  • Muti-fungsi switch témbok

    Ieu dirancang pikeun fungsi dilegaan, nu nyadiakeun lawang sareng nutup, kontrol cahaya, panyalindungan timer tumerapna na lawang ventilasi jeung fungsi sejen.
    Nurutkeun kana Éropa-Desain ala ukuranana témbok switch, dina garis kalawan diménsi umum domestik. Kawat instalasi Dua-core, basajan tur merenah.
    Muti-fungsi switch témbok
  • jauh controller

    Salaku hiji curtain panto motor kadali jauh switch otomatis, nu perlu cooperate kalayan kontrol parusahaan urang urang encode jauh ka dipake,
    cocog pikeun hiji rentang pinuh pakakas kadali jauh (dumasar kana standar nasional ngeunaan pamakéan kakuatan motor radio sipil).
    jauh controller