rreth nesh

q.anttum teknologji

 Ningbo Gemcharm Mekanike dhe Elektrike Tech Co, Ltd është një ndërmarrje inovative integruar R & D, prodhimit dhe shitjes. Prodhimi i kodrina derë qepen se zhvilluar nga kompania jonë është pajisja e prodhimit inteligjente dhe përdorimit inteligjente e brendshme, dhe Gemcharm është e angazhuar për filozofinë e biznesit të "Për të bërë vlerë për ndërmarrjen, për të krijuar përfitime për punonjësit, dhe të jenë të përgjegjës për shoqërinë "Ne do të krijojë madhështi të re dhe për të arritur një ëndërr të re.

PRODUKTET

E-mail: main@gemcharm.com.cn
Telefon: +86 057488187776

Enquiry

PRODUKTET

 • GCM-701

  "Integritetit të orientuar, udhëheqja teknike, me cilësi të shkëlqyer, shërbimi supreme" Si një pajisje të sigurisë së motorit, ajo mund të sigurojë mbrojtje të sigurisë për njerëzit dhe pengesat, kur ata janë duke kaluar nën derë. Ajo ka nevojë për të bashkëpunuar me këtë grup të system.It kontrollit elektrike mund të ofrojnë rreze infra të kuqe për të zbuluar pengesat poshtë derës, të ndaluar dhe të kundërt lart për të siguruar sigurinë e derës dhe trupit, kur ajo lëviz poshtë. (Designed me dritë të padukshme, bazuar në testin standard UL Siguria Specifikimi i Shteteve të Bashkuara)
  GCM-701
 • kuti kontrolli

  vendosjen e vetme kryesore, me funksion të vetë-mësuarit dhe pamjen e re, prodhuar nga film i hollë, ajo është e lehtë për të vepruar Ajo është e përshtatshme për përdorimin në shtëpi. "Integritetit të orientuar, udhëheqja teknike, me cilësi të shkëlqyer, shërbimi supreme"
  kuti kontrolli
 • -20190903-141926

  "Integritetit të orientuar, udhëheqja teknike, me cilësi të shkëlqyer, shërbimi supreme" Si një pajisje të sigurisë së motorit, ajo mund të sigurojë mbrojtje të sigurisë për njerëzit dhe pengesat, kur ata janë duke kaluar nën derë. Ajo ka nevojë për të bashkëpunuar me këtë grup të system.It kontrollit elektrike mund të ofrojnë rreze infra të kuqe për të zbuluar pengesat poshtë derës, të ndaluar dhe të kundërt lart për të siguruar sigurinë e derës dhe trupit, kur ajo lëviz poshtë. (Designed me dritë të padukshme, bazuar në testin standard UL Siguria Specifikimi i Shteteve të Bashkuara).
  -20190903-141926
 • Muti-funksion kaloni mur

  Ajo ishte projektuar për funksionin e zgjeruar, i cili siguron hapjen dhe mbylljen, ndriçim të kontrollit, mbrojtjes vetë-mbyllje dhe hapje ventilimit dhe funksionet e tjera.
  Sipas stilit europian dizajn madhësi kaloni mur, në përputhje me dimensionet e brendshme të zakonshme. Dy-core instalimit tela, i thjeshtë dhe i përshtatshëm.
  Muti-funksion kaloni mur
 • Dirigjuesi

  Si një perde motorike dera kaloni automatike të kontrollit të largët, i cili ka nevojë për të bashkëpunuar me shifroj largët kompanisë sonë kontrollit ndaj punës,
  të përshtatshme për një gamë të plotë të pajisjeve të kontrollit të largëta (në përputhje me standardet kombëtare të përdorimit të energjisë motorike radio civil).
  Dirigjuesi