babagan awake dhewe

q.anttum teknologi

 Ningbo Gemcharm Mekanikal Electrical Tech Co., Ltd. iku sawijining perusahaan inovatif nggabungaken R & D, produksi lan dodolan. Produksi Rolling lawang rana sing dikembangaké déning perusahaan kita punika piranti saka Manufaktur cerdas lan panggunaan domestik cerdas, lan Gemcharm punika setya ing filsafat bisnis "Kanggo nggawe angka perusahaan, kanggo nggawe keuntungan kanggo karyawan, lan dadi tanggung jawab kanggo masyarakat ing ".Aku sing arep nggawe brilliance anyar lan entuk ngimpi anyar.

PRODUCTS

PRODUCTS

  • GCM-701

    ", Kepemimpinan technical integritas-oriented, banget kualitas, layanan paling dhuwur" Minangka piranti safety saka motor, bisa nyedhiyani pangayoman safety kanggo wong lan alangan nalika lagi maringaken ing lawang. Sampeyan perlu kanggo kerjo bareng karo pesawat saka kontrol system.It electrical bisa nyedhiyani ray infrared kanggo ndeteksi alangan ing lawang, mungkasi lan mbalikke munggah kanggo njamin safety saka lawang lan awak nalika iku gerakane mudhun. (Dirancang karo cahya katingal, adhedhasar Test Standard UL Safety Keterangan saka Amerika Serikat)
    GCM-701
  • kothak Control

    setelan tombol Single, karo fungsi dhewe-learning lan anyar katon, diprodhuksi dening film lancip, iku gampang operate .Nanging kang Cocog kanggo nggunakake ing ngarep. "Integritas-oriented, Kepemimpinan technical, banget kualitas, layanan paling dhuwur"
    kothak Control
  • -20190903-141926

    ", Kepemimpinan technical integritas-oriented, banget kualitas, layanan paling dhuwur" Minangka piranti safety saka motor, bisa nyedhiyani pangayoman safety kanggo wong lan alangan nalika lagi maringaken ing lawang. Sampeyan perlu kanggo kerjo bareng karo pesawat saka kontrol system.It electrical bisa nyedhiyani ray infrared kanggo ndeteksi alangan ing lawang, mungkasi lan mbalikke munggah kanggo njamin safety saka lawang lan awak nalika iku gerakane mudhun. (Dirancang karo cahya katingal, adhedhasar Test Standard UL Safety Keterangan saka Amerika Serikat).
    -20190903-141926
  • Muti-fungsi ngalih wall

    Sampeyan iki dirancang kanggo fungsi ndawakake, kang menehi mbukak lan nutup, kontrol cahya, njaga dhiri-Ngunci lan mbukak ventilasi lan fungsi liyane.
    Miturut European-gaya desain ukuran tembok ngalih, ing baris karo dimensi umum domestik. Kabel instalasi loro-inti, prasaja lan trep.
    Muti-fungsi ngalih wall
  • Remote kontrol

    Minangka langsir pintu motor remot kontrol ngalih otomatis, kang perlu kanggo kerjo bareng karo kontrol perusahaan kita encode remot kanggo apa,
    cocok kanggo sawetara sing kebak peralatan remot kontrol (miturut standar nasional saka panggunaan motor radio sipil).
    Remote kontrol